Beste wedstrijdsecretaris senioren,

Hierbij de indeling van de najaarscompetitie 2020. Deze staat per vandaag in NAS en zal spoedig synchroniseren in DWF en TTapp.

Op de webpagina competitie>bulletins>senioren-huidig-seizoen vindt u het competitiebulletin, het competitieprogramma (trio en duo), de poule- indeling (trio en duo) en de invalbeperkingen.

Het  competitiebulletin  is grotendeels gelijk gebleven aan die van de voorjaarscompetitie 2020. Kijkend naar het coronavirus hebben wij echter wel twee grote wijzigingen doorgevoerd.
De eerste wijziging is terug te vinden in het competitiebulletin onder invalregelment punt 5. Elke speler mag komend seizoen 5 x invallen (ipv 3x), dit om het makkelijker te maken om uit te vallen bij lichte (corona) klachten. Conform het NOC*NSF/RIVM advies willen wij nogmaals benadrukken dat u bij klachten thuis blijft en dus niet dient te gaan sporten.
De tweede wijziging die wij willen doorvoeren is het afschaffen van het dubbelspel en het toevoegen van een variant voor de DUO competitie. Hiervoor is echter een afdelingscompetitiereglementswijziging nodig en dit zal dus ter stemming worden gebracht op de speciale ALV op 19 augustus 2020.

Ook dit seizoen kunnen jullie bij Antwan Wiegerinck (scl@nttb-midden.nl) terecht voor vragen/opmerkingen over de trio-competitie (3 tegen 3).

Voor de duo-competitie (2 tegen 2) kunnen jullie contact opnemen met Rens Boer (dcl@nttb-midden.nl).Wij wensen iedereen alvast een veilig, gezond en mooi tafeltennisseizoen

Met vriendelijke groet,

Antwan Wiegerinck (scl@nttb-midden.nl) & Rens Boer (dcl@nttb-midden.nl)
ACL senioren NTTB afdeling Midden