Na twee jaar corona worden dit jaar de Zomeravond-kampioenschappen tafeltennis weer opgepakt. Op vijf vrijdagavonden worden meerkampen verspeeld bij de drie Utrechtse verenigingen: UTTC, SVO en SVE. Iedereen kan deelnemen aan deze wedstrijden: landelijke spelers, recreanten en alles daar tussen in. Je hoeft geen eens lid te zijn van een vereniging en ook spelers van andere verenigingen mogen meedoen. Het gaat erom om in een sportieve sfeer te tafeltennissen tegen spelers van vergelijkbaar niveau! Iedereen wordt ingedeeld in vier-, vijf- of zeskampen.

Elke avond zijn prijzen te verdienen, maar de resultaten worden ook opgeteld. Diegene die de meeste punten behaalt, is
de ZAK 2022 van Utrecht en ontvangt een prijs van € 100!

Om de eindwinnaar te bepalen is een systeem ontwikkeld, waarbij je op elke avond punten behaalt voor het algemeen klassement. Daarbij maakt het niet uit wat je niveau is, want winnaar worden van de sterkste meerkamp levert net zo veel punten op als een andere meerkamp winnen. Verder verdien je punten als je van duidelijk hoger geklasseerde tegenstanders wint. De 4 beste resultaten worden opgeteld voor de eindrangschikking. Maar als je maar 1 of 2 keer mee wilt/kunt doen dan is dat ook prima! Je doet dan natuurlijk niet mee voor het eindklassement, maar wel voor de dagprijzen.

Deelname kost € 4,- per avond (te betalen aan de zaal of vooraf overmaken naar NL79 INGB 0001 5156 78 t.n.v. Jan Bruins te Utrecht). We spelen op vrijdagen in drie verschillende zalen en beginnen steeds om 19:30 uur:

  • Op vrijdag 8 juli bij SVE (sportpark Loevenhoutsedijk / Loevenhoutsedijk 4, Utrecht)
  • Op vrijdag 15 juli bij SVO (Marehal / Mereveldlaan 12, De Meern)
  • Op vrijdag 22 juli bij UTTC (Sportzaal Kees Kragten / Duurstedelaan 14a, Utrecht)
  • Op vrijdag 5 augustus bij UTTC (Sportzaal Kees Kragten / Duurstedelaan 14a, Utrecht)
  • En op vrijdag 12 augustus bij SVE (sportpark Loevenhoutsedijk / Loevenhoutsedijk 4, Utrecht)

Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar: tafeltennis.utrecht@gmail.com