Beste wedstrijdsecretaris,

In verband met de naderende persconferentie en de mogelijkheid dat er versoepelingen komen hebben we besloten om het programma van de voorjaarscompetitie 2022 alvast te publiceren in NAS. Indien wij dinsdagavond een positief bericht krijgen zal de competitie starten in de oorspronkelijke startweek (31 januari 2022). Als de maatregelen nog worden verlengd dan zullen wij uiteraard de wedstrijden naar achter verplaatsen.

Op de volgende pagina vind je het competitiebulletin, het competitieprogramma (trio en duo), de poule-indeling (trio en duo) en de invalbeperkingen.

 

Het competitiebulletin is gelijk gebleven aan die van de vorige competitie (najaar 2021). Wel zullen wij soepeler omgaan met verplaatsingsverzoeken vanwege corona. Ook kan er eventueel meer dan 3x ingevallen worden mocht dit nodig zijn vanwege corona. Wel dient hiervoor vooraf toestemming te worden gevraagd bij de competitieleiding.

Afsluitend willen wij u er nog op wijzen dat het DWF zeer waarschijnlijk in een van de komende seizoenen het papieren wedstrijdformulier zal gaan vervangen. Het is dan ook aan te raden hiermee alvast bekend te worden en de competitiespelers te stimuleren om hun wedstrijden via deze app in te dienen en door u te laten verifiëren. Dit zal u ook tijd schelen, u hoeft dan namelijk niks meer handmatig in te vullen in NAS.

Ook dit seizoen kunnen jullie bij Antwan Wiegerinck (scl@nttb-midden.nl) terecht voor vragen/opmerkingen over de trio-competitie (3 tegen 3). Voor de duo-competitie (2 tegen 2) kunnen jullie contact opnemen met Rens Boer (dcl@nttb-midden.nl).

Wij wensen iedereen alvast een sportief, gezond en mooi tafeltennisseizoen

Met vriendelijke groet,
Antwan Wiegerinck (scl@nttb-midden.nl) & Rens Boer (dcl@nttb-midden.nl)
ACL senioren NTTB afdeling Midden

Competitiecommissie