Beste wedstrijdsecretaris,

Zoals in de mail van 27 november 2021 aangegeven is de senioren afdelingscompetitie van de afdeling Midden vanaf zondag 28 november 2021 gestopt wegens de nieuwe coronamaatregelen. Hierdoor hebben veel teams hun laatste wedstrijd niet kunnen spelen.

Reglementair is dit een situatie waarin het Competitiereglement niet voorziet. Als competitieleiding hebben wij in samenspraak met het afdelingsbestuur het volgende besloten betreffende de afronding van de najaarscompetitie 2021.

Voor teams die nog openstaande wedstrijden hadden na zaterdag 27 november 2021 is de heenwedstrijd (de eerste wedstrijd tegen dezelfde tegenstander) tweemaal meegeteld. In veel gevallen is de uitslag van speelweek 5 dus dubbel geteld.

We hebben voor deze berekening gekozen omdat wij dit een eerlijkere weergave van de eindstand vinden dan puur de stand na 9 speelweken. Ook lost dit problemen op bij poules waar enkele teams al hun wedstrijden gespeeld hebben.

Bekijk de eindstanden NJ2021 van de TRIO- en DUO-competitie volgens de bovenstaande methodiek.

Uiteraard begrijpen wij als competitieleiding dat het erg vervelend is als deze methodiek of het helemaal niet meer spelen van de laatste speelweek nadelig uitpakt voor een bepaald team. We zullen ons best doen om hier bij de aankomende indeling rekening mee te houden als we kijken naar de restplaatsen. Gelieve dit wel expliciet aan te geven bij de teamopgave (let op, deadline is 12 december 2021 23:59).

Wij hopen u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Antwan Wiegerinck & Rens Boer
Competitieleiding afdeling Midden

 

Van: rens boer <rens.boer@hotmail.com>
Verzonden: zaterdag 27 november 2021 13:08
Aan: scl@nttb-midden.nl <scl@nttb-midden.nl>; dcl@nttb-midden.nl <dcl@nttb-midden.nl>
CC: AJCL <ajcl@nttb-midden.nl>; secretaris@nttb-midden.nl <secretaris@nttb-midden.nl>; afdelingsondersteuner@nttb-midden.nl <afdelingsondersteuner@nttb-midden.nl>
Onderwerp: Seniorencompetitie afdeling Midden – vanaf 28 november 2021 gestopt

Beste wedstrijdsecretaris,

In navolging van de gisteren aangekondigde maatregelen zal de senioren afdelingscompetitie van de afdeling Midden vanaf zondag 28 november 2021 worden gestopt.

Voor veel teams zal dit betekenen dat de 10e wedstrijd dus niet meer gespeeld zal worden. In de loop van volgende week zullen wij u informeren over de consequenties voor promotie en degradatie.

Graag alle betrokken spelers van uw vereniging informeren.

Met vriendelijke groet,

Antwan Wiegerinck & Rens Boer
Competitieleiding afdeling Midden