Op zondag 17 september is de RTN-zondagtraining regio midden in Hilversum van start gegaan.
Gelukkig konden we onze twee trainers die al enkele jaren in onze regio succesvol zijn behouden, en stond er dus zondag een prachtige trainersgroep om de spelers te begeleiden.
Yana Timina en Jochem de Hoop zijn onze ervaren succesvolle trainers voor dit seizoen, zij zullen iedere keer ondersteund worden door twee jongere trainers die graag willen leren van hen.
De eerste groep traint van 10.00 tot 13.00 uur en bestaat uit jonge enthousiaste spelers. De spelers komen van verenigingen uit de regio Midden of Holland Noord, de volgende clubs zijn vertegenwoordigd: Bijmaat, Hilversum, Over ’t Net, TTVN, Almere United, Amsterdam en Shot Soest.
Op bijgevoegde video kun je zien dat de trainers en spelers hard bezig zijn om verbeteringen aan te brengen in de techniek zodat er nog beter gespeeld kan worden.
Na een korte pauze voor de trainers staat de volgende groep klaar: dit zijn iets oudere spelers die ook landelijk al goed op weg zijn. Hier zien we spelers van Shot Soest, Hilversum, Amsterdam, VTV en Gorkum.
Als je denkt dat deze leerzame training ook iets voor jou is, neem dan contact op met ons via rtn-midden@tafeltennis.nl
Ook een proeftraining is mogelijk, om zo te ontdekken of dit iets voor jou is.
De data van de komende RTN-zondagtrainingen zijn:

  • 24 september
  • 15 oktober
  • 5 november
  • 19 november
  • 26 november
  • 10 december

In januari 2024 starten we met een nieuwe serie.