De agendacommissie heeft besloten het overleg van 18 november uit te stellen tot latere datum.
Sowieso had het online gemoeten, wat niet de hoofdreden is om te verzetten, maar toch. De hoofdreden ligt hem in drie punten te weten:

  • We hebben te weinig voortgang op de lopende punten om goed actief verder te kunnen praten. Er zijn zeker wel nieuwe onderwerpen te bespreken maar het gevaar is wel dat we die niet concreet kunnen maken door de huidige situatie waardoor we met teveel open items blijven zitten
  • Er is nog geen zicht op het einde van de gedeeltelijke lockdown
  • In de contacten die we hebben zien we dat iedereen ook wel gefocussed is op het overeind houden van de eigen club.

Alle redenen hebben een directe redenen met de situatie rondom corona. Het is even niet anders. Het plan van de agenda commissie is om een nieuwe datum te plannen zodra de omstandigheden dat weer enigszins toe laten. Idealiter is dat op het moment dat we weer zicht hebben op herstart van de competitie in welke vorm dan ook en we ook weer live bij elkaar kunnen komen. We houden dat scherp in de gaten en proberen dat zo tijdig mogelijk en handig mogelijk te mikken.

In de tussentijd hopen we dat iedereen het enthousiasme van de jeugdspelers en zichzelf weet vast te houden zodat we binnenkort weer kunnen oppakken waar we gebleven waren en met het zelfde enthousiasme en nog beter weer verder kunnen met elkaar.

Blijf gezond en tot snel.

Met vriendelijke groet,
Misja Heller

Platform Jeugd NTTB-Midden Notulen vergadering 23 september 2020