Uitnodiging Platform Jeugd

De agendacommissie van Platform Jeugd is vrijdag 7 mei 2020 bij elkaar gekomen. Wij zijn erg benieuwd hoe het met jullie gaat en willen graag weer met elkaar aan de slag om de jeugd, ouders en onszelf het plezier (terug) te brengen in het tafeltennis en alles daar omheen.

Om jullie te helpen de energie terug te krijgen en de jeugdafdeling binnen de eigen vereniging weer op te pakken zijn er twee data gepland met het jeugdplatform te weten woensdag 19 mei en woensdag 16 juni. Beide bijeenkomsten hebben een starttijd van 20.00 uur.

Voor de eerste bijeenkomst van 19 mei zien jullie onder aan deze pagina de agenda. Er zitten een aantal belangrijke items tussen zoals competitiestart in het najaar en planning van de kalender voor komend seizoen. We willen ook de mogelijkheden van samenwerking in de zomerperiode met elkaar bespreken.

De tweede bijeenkomst is een themabijeenkomst in de vorm van een workshop voor ledenwerving ontwikkeld door Sven Groot en John van Hoeven vanuit de NTTB. Deze workshop is specifiek ontwikkeld voor het opstarten en werven direct na start van de tweede lockdown en daarmee dus heel actueel. Voor 16 juni ontvangen jullie nog een apart bericht.

We vinden het voor de voorbereiding heel fijn als je je vooraf wil laten of je aanwezig bent. Dat kan via mail aan misja@helleradvies.nl

Met vriendelijke groet,
Misja Heller

Agenda Platform jeugd afd. Midden
19 mei 2021 – 20.00 uur (eindtijd tussen 21.30u en max 22.00u)

1. Opening en welkom
2. Mededelingen vanuit de verenigingen
a. Bedoeld om bijzonderheden te melden die in jullie vereniging spelen
3. Voorbereiding competitiestart september
a. We hebben al contact gehad met AJCL Marcel. We bespreken het tijdschema voor een goede voorbereiding. AJCL Marcel is ook aanwezig bij dit deel van de bijeenkomst.
b. Zie jullie nu al problemen in de teamindeling in algemene zin is dit een mooi moment om ze te bespreken en we zijn ook benieuwd wat jullie verwachtingen zijn qua opgave in vergelijk tot de gestarte competitie in september.
c. Wie kan / wil er op de slotdag een of meerdere poules in zijn geheel huisvesten ?
4. Zomerperiode en onderlinge uitwisselingen tussen de clubs in die periode
a. Er van uitgaande dat we ergens in juni weer open mogen, lukt het jullie de zomer open te blijven ?
b. Als dat lukt hebben jullie ruimte voor verenigingen in buurt die niet open kunnen om samen te trainen ?
c. Staan jullie open en hebben jullie ruimte voor spelen van oefenwedstrijden als het mag ?
5. Kalender voor komend seizoen
a. Wat heeft de voorkeur voor de NJM, 1 of 2 voorrondes ?
b. Wat zijn jullie wensen voor invulling van mini en midimeerkampen ?
6. Rondvraag
7. Sluiting