Aan alle verenigingen en trainers uit de Afdeling Midden.

Beste trainers, hierbij informeren we jullie over onze afdelingstrainingen. De trainingen staan onder leiding van Yana Timina en Jochem de Hoop. Ze worden geassisteerd door Willem Bakers. Ze geven de trainingen op zondagen in de accommodatie van TTV Hilversum.

Ben je als trainer geïnteresseerd om trainingen te bezoeken of een keer mee te draaien? Dan bieden we daar graag gelegenheid voor. Om te kijken kun je altijd langskomen. Wil je ook met de trainers in gesprek of meedraaien? Laat dit dan van tevoren weten. Dan zorgen we dat er tijd voor is en niet iedereen tegelijk komt. Heb je als trainers spelers op de afdelingstraining? Dan is het zeker zinvol om te overleggen met ons team.

Verder willen we jullie vragen of er bij jullie clubs nog kinderen zijn die willen deelnemen aan de afdelingstraining. Dan plannen we een testtraining in. We hebben twee groepen:

  • van 10.30 tot 13.00 de RBT voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar die extra uren willen maken om de basis te verbeteren
  • van 13.30 tot 16.30 de AT groep voor spelers van 2e klasse niveau tot landelijk A.

De trainingen vinden ongeveer 14 keer per jaar plaats en de data worden per half jaar gepland om zo veel mogelijk rekening te houden dat deze niet met andere evenementen in de knoei komen.

Vragen? Neem contact op met:

Flip Valero
Coordinator RBT/AT Afdeling Midden
Prof. Drionlaan 26 3741 XE Baarn
06-51564739
flip.valero@nttb-midden.nl

Afdelingstraining