Heb je er nog niet aan gedacht je aan te melden voor de Afdelingskampioenschappen hogere senioren of hogere jeugd in het Hilversumse Tafeltenniscentrum? In januari kon dit evenement niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. We zijn blij dat dit evenement dankzij de inzet van vele vrijwilligers alsnog gehouden kan worden.
  • op zaterdag 11 juni voor de hogere senioren
  • op zondag 12 juni voor de hogere jeugd

Senioren

Heb jij een rating van 1200 of hoger? Dan kun je je aanmelden voor deelname aan de AK op zaterdag 11 juni. Het is voor het eerst in vele jaren dat de AK hogere senioren op een zaterdag worden gehouden. Veel spelers hebben aangegeven dit prettig te vinden, omdat de zaterdag meer geschikt is dan de zondag om na afloop nog gezellig wat te drinken in de kantine. Op de website van de Afdeling Midden vind je de uitnodiging en het inschrijfformulier, waarmee je je kunt aanmelden: uitnodiging AK senioren

Ook jeugdleden met een rating van 1200 en hoger mogen deelnemen bij de senioren, mits zij ook meedoen aan de AK hogere jeugd op zondag 12 juni.

Jeugd

Heb jij een rating van 500 of hoger? Dan kun je je inschrijven voor deelname aan de AK op zondag 12 juni. Er zijn mooie prijzen te winnen in het enkel- en het dubbelspel. Er wordt ook weer een loterij gehouden, waarvoor je gratis twee lootjes ontvangt. Wanneer je een rating hebt van 1200 of hoger mag je ook deelnemen bij de senioren op zaterdag 11 juni. Maar dat mag alleen als je eerst inschrijft voor de hogere jeugd op zondag 12 juni. Je speelt dan dus twee dagen achter elkaar. Natuurlijk kun je ook alleen bij de jeugd meedoen: uitnodiging AK Jeugd.

Meld je dus snel aan voor dit mooie evenement dicht bij huis!

De organisatoren van de AK,
NTTB Afdeling Midden en TTV Hilversum

Met vriendelijke groet,
NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND

John van Hoeven