Sinds 1 april is het mogelijk om bekerteams in te schrijven voor de NTTB Midden bekercompetitie 2022. Inmiddels hebben al veel teams en spelers dit ook gedaan! De inschrijvingen zijn dus in volle gang.

Leuk aan de bekercompetitie is dat spelers van elk niveau samen een team kunnen vormen. En door het voorgiftsysteem ontstaan altijd leuke en spannende wedstrijden. Leden van een bekerteam hoeven niet lid te zijn van dezelfde vereniging. Daardoor kun je met bekenden en vrienden een bekerteam vormen.

Inschrijven is nog mogelijk tot en met vrijdag 22 april via TTapp. Kies hiervoor in het TTapp menu de optie ‘Toernooien’  en kies voor bekercompetitie 2022. Klik vervolgens op de club. Doet jouw vereniging niet mee? Probeer je dan aan te sluiten bij een bekerteam bij een nabijgelegen club. We hopen op veel deelnemende teams!

Heb je vragen over de bekercompetitie? Lees dan eerst voor meer informatie het artikel Reglement bekercompetitie Afdeling Midden 2022. Je kunt je vragen ook stellen aan de bekersecretaris van jouw vereniging.

Met sportieve groet,

NTTB-Midden Bekercommissie 2022
Duco Lieste, Ferry de Hoogen, Flip Valero, Rens de Haas & Toni van de Wie

Bekercompetitiecommissie