Het is voor komend jaar weer gelukt om de afdelingstraining te behouden voor de jeugd. Ook ons top trainersteam is komend jaar weer actief: Yana Timina en Jochem de Hoop verzorgen de trainingen! Dit superkoppel staat garant voor een kwalitatief hoog niveau voor een groep waarvan alle spelers graag beter willen worden. Ook voor spelers/sters die niet uit de afdeling midden komen is er plek. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem contact op met coördinator Flip Valero.

We hopen half september te kunnen starten. Het worden tussen de 14 en 16 trainingen tot en met de zomer 2023. Uiteraard proberen we data te plannen waarop geen andere evenementen plaatsvinden. De trainingen worden gehouden bij TTV Hilversum:

  • de ochtendtraining van 10:00 tot 13:00 voor de jongere spelers in een groep van ongeveer 14 deelnemers/sters
  • de middagtraining van 13:30 tot 16:30 voor de landelijke spelers. Ook jonge senioren die graag mee willen trainen kunnen zich aanmelden.

bespreking bij aanvang Afdelings Training

Voor de ouders die de kinderen komen brengen staat altijd de koffie klaar. De kantine is beschikbaar als je op je kinderen wilt wachten. Uiteraard is de mooie omgeving van Hilversum ook het bezichtigen waard!

Meer weten of aanmelden? Neem contact op met:

Afdelingstraining