De inschrijving voor het NTTB Tafeltenniskamp 2022 is geopend! Wil je komende zomer veel tafeltennissen, training krijgen van gediplomeerde trainers en lol maken? Schrijf je dan in voor ons toffe Tafeltenniskamp dat plaats vindt van maandag 1 t/m zaterdag 6 augustus in het Limburgse Venray en Ysselsteyn.

Op het NTTB Tafeltenniskamp krijg je tafeltennistraining van ervaren gediplomeerde trainers waardoor je nóg beter leert tafeltennissen! Maar dat is natuurlijk niet alles, in een kampweek mogen activiteiten zoals een bosspel, een dropping, chillen rondom het kampvuur en een tafeltennisclinic van een mystery guest (bondscoach of TOP-speler) niet ontbreken. Overnachten doe je in een stoere en luxe blokhut, de blokhutten liggen rondom een kampvuur en het terrein heeft een eigen kantine en sportveld.

Kortom een vakantie- en trainingsweek om nooit te vergeten!

Afgelopen jaar zat het kamp vol met 64 deelnemers dus zorg dat je er op tijd bij bent! Alle informatie over het NTTB-Tafeltenniskamp vind je hier, direct inschrijven kan natuurlijk ook.

Leeftijd & niveau
Het kamp is geschikt voor spelers van ieder niveau, zo bestond groep 1 afgelopen jaar enkel uit spelers van landelijk niveau en groep 4 veelal uit beginnende tafeltennissers. We richten ons op de leeftijd 12 t/m 17 jaar maar 10- en 11-jarigen zijn ook welkom in overleg met de kamporganisatie. 

Kampbegeleiding
Het kader van het NTTB Tafeltenniskamp gaat al meerdere jaren mee. Zij zijn in het bezit van een trainersdiploma, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en geven vaak al meerdere jaren training bij diverse verenigingen in Nederland en hebben daar al grote successen geboekt. De goede mix van begeleiding (man/vrouw, leeftijd) zorgt ervoor dat de kids naast de goede trainingen ook goede begeleiding krijgen. 

Kwaliteit & Vol Pension
De deelnemers ontvangen bij aankomst een welkomstpakket met daarin o.a. een eigen kampshirt en een kortingsbon van onze sponsor Posno-Sport. Gedurende het kamp overnacht iedereen in luxe 12-persoons blokhutten met eigen sanitair en stapelbedden. Geen onrustige nachten op luchtbedjes, maar lekker op een matras waardoor je de dag erna weer fit bent om deel te nemen aan het programma. De blokhutten staan evenals de begeleidershuisjes in een cirkel rondom het kampvuur. Vlak naast de slaapvertrekken bevindt zich een voetbalveld en een volleybalveld. Verder wordt de accommodatie omringd door bosgebied. Het eten en drinken is all inclusive! Dat wil zeggen inclusief ontbijt, lunch, avondeten en frisdrank. Doordat we samenwerken met een externe cateraar is de kwaliteit erg goed. Daarnaast wordt er dagelijks gezorgd voor fruit & snacks. 

Training & activiteiten
Onder leiding van gediplomeerde trainers ga je aan de slag achter de tafel en ontvang je professionele ondersteuning in het verbeteren van jouw tafeltennisvaardigheden. Bovendien komt er ook een mystery guest langs om jou tips te geven (of om mee te sparren) en sluiten we af met een toernooi. Naast het tafeltennissen worden er diverse sport- en spelactiviteiten georganiseerd. Ook staat er iedere avond een gave activiteit op het programma. Leuke bosspellen en een spannende dropping zijn zeker een onderdeel van het avondprogramma. En wat is een kamp zonder bonte avond en disco? Al met al een week om nooit meer te vergeten! 

Inschrijfkosten €315,-
Wat bieden we voor de prijs van € 315,- euro? Een all inclusive sport- en vakantieweek: training van gediplomeerde ervaren tafeltennistrainers, sport en spel, gave blokhutten met eigen sanitair en stapelbedden, vol pension, een welkomstpakket en leuke items ter herinnering aan dit kamp, genoeg ontspanning en kampvuren in de avond en het bezoek aan een zwemparadijs, professionele begeleiding, een clinic van een mystery guest zoals een topspeler en/of bondscoach en een kortingsbon te besteden bij Posno Sport. Kortom, kwaliteit voor nog geen € 65 euro per dag. Wanneer je geen lid bent van de NTTB maar wel wilt deelnemen dan kan dat voor €19,- extra, je betaalt dan €334,-. Je wordt daardoor projectlid van de bond voor de periode van 1 jaar, het lidmaatschap stopt daarna automatisch. Doordat je projectlid wordt kun je deelnemen aan ons kamp alsmede alle andere NTTB evenementen!

Vragen / meer informatie
Je kunt ook contact opnemen met kampleider Sven Groot via groot@tafeltennis.nl of 06 – 27 09 02 61.