Para Team Nederland speelde de derde wedstrijd in de competitie tegen Disnierats. Bij PTN speelden JP Montanus, Bart van Zanden en Max van Amerongen. Coach Tonnie Heijnen: “Weer een niet al te beste start van ons. Bart en Max gingen kansloos van tafel door het goede spel van onze tegenstanders. In de 3e wedstrijd kwam JP ook met 1-0 achter met in de 2e game kansen op 2-0 voor de tegenstander Marco Gerritse, die erg goed speelde tot dat moment. JP wint toch deze game en wint daarna makkelijk met 3-1.

Daarna wordt het dubbel gewonnen door Bart en JP. In wedstrijd 5 en 6 was het geluk wat aan onze kant, waarbij Max en Bart beiden winnen met 11-8 in de 5e set. JP wint 3-0 en wij staan in één keer met 5-2 voor. Daarna werden de punten nog verdeeld en uiteindelijk stond er een 6-4 overwinning op het scorebord.

Een erg goede teamprestatie met als uitblinker JP met weer 3 overwinningen. Max van Amerongen 1 keer winst, Bart van Zanden 1 keer winst, JP Montanus 3 keer winst en het dubbel Bart en JP. Wij waren met een kleine nederlaag of gelijkspel al tevreden geweest, maar deze overwinning geeft ons nu reële kansen om bij de eerste 3 teams in deze poule te eindigen, wat recht geeft op de play off en rechtstreekse degradatie kan worden voorkomen.

Volgende week thuis, bij weer de mooie accomodatie van VTV uit Nieuwegein, tegen Buitenpost, die 2e staan en gisteren van de koploper Hilversum met 6-4 wonnen. Het zal weer een goede en aantrekkelijke wedstrijd worden en wij kunnen zien of wij ook bij de bovenste 3 teams thuis kunnen horen!”

——————————————————————————–

Het team is onder andere door op deze manier mee te doen aan de competitie in voorbereiding op de Dutch Open Para, begin volgende maand in Stadskanaal.

Daar worden nog ballenrapers en op- en afbouwers gezocht! Aanmelden via teamparasport@tafeltennis.nl. Meer info op www.dutchopenpara.com