Calendar

jan
11
vr
Paralympic Experience Day @ Hogeschool Windesheim, Zwolle
jan 11 @ 10:30 – 15:00

Hogeschool Windesheim en NOC*NSF hebben de handen ineengeslagen om toekomstige sportprofessionals een persoonlijke ervaring te bieden met diverse Paralympische sporten. Daarom is er vrijdag 11 januari een Paralympic Experience Day in Zwolle.

Een interactief en vooral sportief programma is samengesteld om zelf te ervaren hoe het is om te sporten met een lichamelijke of visuele beperking. Ben jij die nieuwsgierige, gepassioneerde student die graag meer wil weten over aangepast sporten? En vind je het leuk om in verbinding te komen met andere studenten, coaches, topsporters en sportprofessionals? Kom dan naar de Paralympic Experience Day op vrijdag 11 januari 2019 in Zwolle! 

Programma
Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:
10.30 uur: Inloop
11.00 uur: Collegetour met Paralympische sporters
12.00 uur: Pauze + zelf meegebrachte lunch nuttigen
12.45 uur: Sportronde 1
13.30 uur: Sportronde 2
14.15 uur: Sportronde 3
15.00 uur: Afsluiting met koffie/thee

Inschrijven
Er is plaats voor 150 tweede- en derdejaars MBO en HBO studenten, dus schrijf je snel in, want vol = vol! Wij verzoeken je vriendelijk om je uiterlijk 21 december aan te melden voor de Paralympic Experience Day. De inschrijfkosten zijn €5,- euro. Inschrijven kan via onderstaande button.

Meer informatie
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Anneleen van der Meer via anneleen.van.der.meer@windesheim.nl.

mrt
14
do
Paratoernooi Lignano Open @ Lignano Open
mrt 14 – mrt 16 hele dag

Dustin Eier is een van de deelnemers aan het toernooi in Lugano.

De ITTF Lignano Open worden gespeeld van 14 tot en met 16 maart in Italië. Namens Nederland doen Christiaan Stereborg, Sem Roelofs, Gerald van Grunsven, Dustin Eier, Max van Amerongen, Bart van der Zanden, Suzan Klomp en Femke Cobben mee aan het toernooi. De technische staf bestaat uit Lumen Dekker en Johan Lieftink. Alle actuele informatie over het toernooi is te vinden op de speciale site van het toernooi.